Ποιοί είμαστε.

Μερικά λόγια για εμάς και για το Νεύσις..

Είμαστε ο Γιάννης και η Μαρία και η θάλασσα  ήταν πάντα μέρος της ζωής μας καθώς και οι δυο προερχόμαστε από οικογένειες ναυτικών. Από μικρά παιδιά περνούσαμε πολλές ώρες με αυτήν στη Σύρο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η θάλασσα  να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς μας.

Η αγάπη μας για την θάλασσα λοιπόν ήταν αυτή που οδήγησε τον Γιάννη πριν πολλά χρόνια στην πρώτη του επαγγελματική ενασχόληση με τα πλοία ενώ και η  Μαρία από μικρή ήθελε να γίνει μαρκόννισα. Τα χρόνια πέρασαν και οι δυο μας οδηγηθήκαμε σε διαφορετικές επαγγελματικές επιλογές, όμως από όταν γνωριστήκαμε, η αγάπη μας για αυτήν τριγυρνούσε στο μυαλό μας πώς θα μπορούσαμε να ζούμε περισσότερο μαζί της.

Τα ταξίδια μας είχαν πάντα μια γεύση από θάλασσα. Αρχίσαμε ιστιοπλοΐα και ταξιδεύαμε πάντα στις διακοπές μας στα νησιά της Ελλάδας. Όταν πρωτοταξιδέψαμε με ένα καταμαράν, μαγευτήκαμε από την άνεση και τις ευκολίες που παρείχε το σκάφος, οι οποίες σε αφήνουν ξεκούραστο να απολαύσεις τις  χαρές της θάλασσας.

Το ταξίδι μας στις Σποράδες με τα μοναδικά ερημονήσια, τις σπηλιές , τα κρυστάλλινα νερά και τα εξαιρετικής ομορφιάς κοσμοπολιτικά μεγαλύτερα νησιά μας έκανε έκανε να μην θέλουμε να γυρίσουμε. Μετά από αυτό αρχίσαμε να σκεφτόμαστε πώς όλη αυτή την εμπειρία να την κάνουμε καθημερινότητα και να προσφέρουμε σε άλλους αυτές τις μοναδικές εμπειρίες.

Έτσι το 2020 δημιουργήθηκε η ΜΑΡΟΜΑΡ ΝΕΠΑ και η απόκτηση του καταμαράν “Νεύσις“. Όνειρό μας να ανακαλύψετε και εσείς μέσα από το ταξίδι με το “Νεύσις” τη μαγεία και τα υπέροχα μυστικά των Σποράδων.

slider-neusis-3
slider-neusis-1
slider-neusis-2
slide1_bg_neusis
Neusis_interior_back

Γιατί επιλέξαμε το BALI 4.1

Ένα καταμαράν είναι ένα μικρό Boutique Hotel με  πανιά…

Το “Νεύσις” έχει 4 διπλές ανεξάρτητες  καμπίνες με δικό τους μπάνιο παρέχοντας έτσι πλήρη ιδιωτικότητα οποτεδήποτε το θελήσετε.

Η κουζίνα με το σαλόνι είναι η καρδιά του σκάφους αλλά στο ΒALI 4.1,  ανοίγοντας την ανακλινόμενη τζαμένια πόρτα σε συνδυασμό με τον μεγάλο καναπέ πίσω ξεπροβάλλει ένας τεράστιος ενιαίος χώρος για πρωινό, γεύματα ή διασκέδαση καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Επιπλέον στο σκάφος μας, σε αντίθεση με άλλα καταμαράν, υπάρχει ένα μεγάλο καθιστικό εμπρός για ηλιοθεραπεία, χαλάρωση και φαγητό, ικανό να φιλοξενήσει όλο το πλήρωμα μακριά από τα βλέμματα, κυρίως όταν βρίσκεστε στο λιμάνι.

Η υπερυψωμένη γέφυρα με τις ξαπλώστρες  γύρω της, δίνει την άνεση σε όλους κατά την διάρκεια της  πλεύσης.

Λίγα μέτρα λοιπόν από τη θάλασσα, απολαμβάνετε ξένοιαστοι και με ανέσεις τις διακοπές σας που μόνο τα καταμαράν μπορούν να προσφέρουν. Με το “Νεύσις“, χαλαρώνοντας ή κάνοντας ιστιοπλοΐα, επισκεφτείτε  νησιά κοσμοπολίτικα ή πιο ήσυχα με απρόσιτες παραλίες, βλέποντας εικόνες από καταμεσής της θάλασσας!

Ζήστε την ζωή σας στο έπακρο…

slider-neusis-3
slider-neusis-1
slider-neusis-2
slide1_bg_neusis
Neusis_interior_back
el